Turun sanomat uutiset

Frantz Kruger

Posted on

Frantz Kruger, 45, teki historiaa – kiekonheittäjästä tuli kaikkien aikojen vanhin Kalevan kisojen voittaja: "Anteeksi Pertti". Kiekonheittäjä Frantz. Frantz Kruger vastasi kisakutsuun sanomalla, että voisi heittää lähelle 70 metriä. Heitto jäi kolmen sentin päähän stä. Kiekonheittäjä Frantz Krugerin pitkä ura huippu-urheilijana tuli päätökseen lauantaina, kun hän kilpaili Suomen joukkueessa Ruotsi-maaottelussa. Kruger.

Frantz Kruger

Turun sanomat uutiset

Kuusi Oy

Posted on

Hänen nykyinen työnantajansa on Kangasalan Uusi Osakeyhtiö Kuusi Oy. Se on yksityisessä omistuksessa oleva yhteiskunnallinen yritys. agriturismoilgrilloparlante.com kertoo Kangasalan Uusi Osakeyhtiö Kuusi Oy yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti. Yrityksen Kangasalan Uusi Osakeyhtiö Kuusi Oy () yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Kuusi Oy

Turun sanomat uutiset

Kirjain Ilmapallot

Posted on

Puhalla ilmapallot täyteen ja koristele lastenjuhlat erivärisillä ilmapalloilla. Ilmapallot sopivat hyvin kaikenikäisten syntymäpäiväjuhliin. Valitse juhlien teema ja. Kirjainilmapallot. Kirjainilmapalloilla viestität tyylillä! Valikoimastamme löytyy kaikkia kirjaimia hopeisena ja kahdessa eri koossa: isot kirjaimet ovat Värikkäillä värisillä konfeteilla täytetyt ilmapallot, joissa kullanvärinen teksti “​happy birthday”. Pakkauksessa on 3 kpl palloja, joiden halkaisija on täytettynä 30​.

Kirjain Ilmapallot

Turun sanomat uutiset

Helsinki Lapsille

Posted on

Shoppailu. Vanha Kauppahalli. 3 Museot. Suomenlinna Sveaborg. 8 Lapsille sopivia luontopolkuja Helsingissä. HELSINKI | Ajankohtaista tietoa Helsingin luontopuoluista rakennusviraston sivuilla. Esim. Viikarien Viikki, sekä.

Helsinki Lapsille

Turun sanomat uutiset

Oulun Koivula

Posted on

Oulun Koivula Oy () on perustettu vuonna ja sen toimialana on Kehitysvammaisten laitokset ja asumispalvelut. Yrityksen viime tilikautena. Oulun Koivula Oy - Kokemukset, yhteystiedot ja taloustiedot. Katso myös avoimet työpaikat yrityksessä ja tuhansia muita työpaikkoja. Hae jo tänään! Yrityksen Oulun Koivula Oy () yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Oulun Koivula

Turun sanomat uutiset

Leppävaarankatu 3

Posted on

Leppävaarankatu , Espoo + (0, €/puhelu + 0, €/min) [email protected] Näytä kartalla. Espoo Kauppakeskus Sello sisäkioski. Leppävaarankatu Sisä 01G/ ESPOO. Puhelin: Tuotteet ja palvelut: Hodarit HSL-​matkakortit. Leppävaarankatu 3, Espoo. agriturismoilgrilloparlante.com ma-pe: -. Amerikkalainen Buffet. Maanantaina Buffet. Riistapyörykkä ja kermakastiketta l.

Leppävaarankatu 3

Turun sanomat uutiset

Työmaa Meme

Posted on

"On tämä kyllä työmaa, saatana!", kirosi Pikkarainen. Kiroilu jatkui ja metsä kaikui​. Työkaveri Joni Heikkinen oli Pikkaraisen tietämättä pannut nauhurin päälle ja. Jo tämä on saatana TYÖMAA - awkward old man smile. FREE SHIPPING to USA, Europe and Canada! ON TÄMÄ SAATANA TYÖMAA. Loading mockups. Available in 11oz and 15oz; Dishwasher safe and microwave-​.

Työmaa Meme

Turun sanomat uutiset

Puhe Tekstiksi Windows 10

Posted on

Testissä Mycroft: avoimen koodin digiapuri, joka ymmärtää puhetta Kova lista: 10 nousevaa teknologiaa, jotka tuottavat varmimmin uutta. Puheesta tekstiksi – Word online. Kirjoittamisen sijaan voi tietokoneen avulla muuttaa puheesi tekstiksi. Sinä puhut – tietokone kirjoittaa. Tätä kutsutaan. Lukija-toiminnon avulla voit kuunnella tekstin luettuna. Puheentunnistustoiminnon avulla voit ohjata tietokonetta äänikomennoilla tai muuntaa puheen tekstiksi.

Puhe Tekstiksi Windows 10

Turun sanomat uutiset

Joonas Paasisalo

Posted on

Joonas Häk // Joonas H. Pelaaja Joonas // Joonas. Jäsenellä on managerioikeudet. Pelaaja Olli Paasisalo // Olli P. Jäsenellä on managerioikeudet. Pelaaja. Toisella jaksolla kentällä nähtiin Joona Tukiainen, Vico Salminen, Arttu Paasisalo, Matias Collin, Niko Aittasalmi sekä niinikään näyttöjä. Paasisalo Lenni. Juntunen Mico. Mering Mihkel. Laukkanen Leo. 32 Pöntinen Joonas. Fysiikkavalmentaja. Länsivuori Sami. Fysiikkavalmentaja.

Joonas Paasisalo

Turun sanomat uutiset

Likanen Etelä

Posted on

Likanen Etelä on suomalainen rap-yhtye, jonka ytimen muodostavat ADOD ja Mc Rambo. Yhtye tekee kappaleita suomenruotsalaisuudesta, huumeista sekä. Tuoreella julkaisulla ovat mukana myös Likanen Etelä ja Matinpoika. Likasen Etelän uudella videolla kurkistetaan gangsterihurrien kuolemanjälkeiseen. Artistilla Likanen Etelä ei ole tällä hetkellä tapahtumia myynnissä. Tilaa TicketAlarm-tapahtumamuistutus, niin saat ilmoituksen kun halauamasi liput ovat tulleet.

Likanen Etelä